Maison

DAB305 nyílóajtó automatika

Megoldás minden igény kielégítésre.

A Ditec DAB305 nyílóajtó automatika bármilyen típusú belső vagy külső ajtót egyszerűen és halkan képes mozgatni. A kínált megoldások széles választéka a DAB305-öt ideális nyílóajtó automatikává teszi bármilyen alkalmazáshoz.

Három készlet közül lehet választani, amelyek mindegyike további, előre összeállított konfigurációs kártyákkal rendelkezik a legjobb teljesítmény garantálása érdekében.

MODERN, FUNKCIONÁLIS TERVEZÉS

A mindössze 70 mm teljes magasságú DAB305 automatika letisztult, modern megjelenéssel rendelkezik, amely tökéletesen megfelel a kortárs épületek tervezési igényeinek. A Ditec DAB305 kialakítását úgy tervezték, hogy garantálja a teljes körű telepítést: kompakt mérete különösen alkalmas vékonyabb profilokhoz és kisebb területekhez.

EGYSZERŰ BELÉPÉS

A Ditec operátorok automatikus működése garantálja a korszerű hozzáférést, mivel minden ajtó könnyen kinyitható. A Ditec ajtókezelő egységek LOW ENERGY módban is működnek, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági követelményeknek. A Ditec DAB305 aktiválható nyomógombbal, radar mozgásérzékelővel vagy PUSH & GO és Servo-Assistance funkciókkal.

A BIZTONSÁG MINDEN FELETT

A modern épületek rugalmas megoldásokat követelnek, amelyek képesek kielégíteni minden igényt, különös tekintettel a biztonságra. A Ditec számos intelligens intelligens rendszert kínál, amelyek kielégítik ezeket az igényeket: a Ditec DAB305 a nyílóajtók új generációs kezelőegysége, különös figyelmet fordítva a menekülési útvonalakra, valamint a tűz- és füstmegelőzési előírásokra.