Maison

Lapozodó kapuk Ditec Door automatikával

A lapozódó kapuk, olyan manuálisan vagy automatán működtethető kapuk, melyek a megszokott függőleges irány helyett – vízszintesen – oldalra nyílnak. Ez a kapu típus minden környezetbe ideális választás lehet, legyen szó lakossági vagy ipari felhasználásról, köszönhetően a széles termékpalettának.

Előnyei:

Könnyen mozgatható: A vízszintes mozgás miatt a kapu könnyebben nyitható és zárható akár kézzel is, így egyszerűbb és gyorsabb a közlekedés az adott területen.

Biztonságos: Az ajtószárnyak nehéz és vastag anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően nehezen törhetőek fel, növelve az épület vagyonvédelmét.

Helytakarékos: A lapozó kapuk kiváló megoldást nyújtanak azokon a helyeken, ahol a hagyományos, felfelé nyíló ipari kapuk nem felelnek meg, hiszen sokkal kevesebb a helyigényük.

Esztétikus: Modern és esztétikus megjelenést kölcsönöznek minden környezetben, számos kivitelben és színben érhetőek el, hogy megfeleljenek az épület stílusának.

Időtálló: Kapuk vastag, robosztus panelekkel készülnek, amelyek ellenállnak a különböző környezeti behatásoknak.

Energiatakarékos: Az 52 mm-es panelek 0,457 W/m2K hőszigetelési értékkel rendelkeznek, amely lényegesebben jobb, mint a piacon elérhető hagyományos ipari kapuk értékei.