Maison

Ditec ION tolókapu automatika család.

Toló kapu automatikák, melyek megfelelnek a különböző toló kapuk és használati intenzitásuk elvárásainak. A különböző környezeti körülmények között is biztosítják a maximális üzembiztonságot.
A Ditec ION automatikák megfelelnek a lakossági felhasználási feltételeknek. 400 kg-os és 600 kg-os verzióban készülnek.

Sokoldalú
A Ditec ION akár 600 kg tömegű kaput is képes működtetni, úgy tervezték, hogy a szélsőséges körülmények között is helyt álljon. A vezérlőközpont a motorházba van építve és széles beállítási lehetőségeket biztosít. Ditec ION könnyen és gyorsan telepíthető valamint karbantartható. Az automatika az első indításakor kalibrálja magát a kapu hosszának és súlyának megfelelően. Beállítja a működtetési sebességet 0,1 m/s és 0,3 m/s között a legoptimálisabb értékre, viszont ez bármikor megváltoztatható. A virtuális encodernek köszönhetően a vezérlő mindig tudja, hogy a kapu pontosan hol tart a mozgásban. Így folyamatosan tudja szabályozni a toló erőt, valamint a véghelyzet előtt le lassítja a kapu mozgását és lágyan (halkan) ütközteti.

Felhasználó barát
A Ditec ION működési paraméteri a felhasználó igényei szerint változtathatóak, legyen szó családi házról vagy kisebb társas házi közösségről. A kapu zárásáról az automatika gondoskodik. Áram szünet esetén kulcsos egyszerű és gyors kioldás, vagy akkumulátoros készlet használata esetén folyamatos működtetés. Egyedül álló módon akár a kapun kívül elhelyezett kulcsos zárral ellátott kioldóval is kioldható a motor. Kérésre egyedi kódolású, AES128 bit titkosítású távirányítók. A távirányító jele ellophatatlan lesz ezáltal.